Okosságok, tippek, tesztek, trükkök, bemutatások, hírek...

2015. április 18. 17:01 - Mazs1

Alkalmazásbemutató - Könnyítés a nehéz napokra, lányok figyelem!

(Előző blogról áthozott bejegyzés 2014.09.03.)

Sziasztok!

 

Ugye nem csak a fiúk használnak okos telefonokat, tabletet stb... ?! Nekünk lányoknak is készült egy olyan applikáció, amivel megkönnyíthetjük a nehéz napjainkat. Most már nem csigázlak mesélek róla:
  Mikor először elkezdtem menstruálni, naptárban jegyeztük fel anyukámmal, napra pontosan mikor is volt az az ominózus nap. Gondolom ezzel nem vagyok egyedül, Ti is pont így csináltátok. Aztán a XXI. századnak köszönhetően minden megváltozott.
A Google play áruházból letölthető applikációnak köszönhetően titkosan tudom vezetni a menstruációmat.
Mit is kell tenni, hogy ezt te is kipróbálhasd? Letölteni, méghozzá ide kattintva.
Nagyon egyszerű a program, bárki használni tudhatja, aki androidos telefont tart a kezében.
Nos, bemutatom nektek, saját tapasztalataim alapján, mit is tud, mit lehet vele csinálni.
Miután letöltötted, a menüdben naptáram címmel találhatod meg.
 Rákattintva egy egyszerű kezelőfelület tárul eléd, amin máris a ciklusod tudod beállítani, és hogy hány napig tartó "gyötrelem" szokott várni rád. Ezek után minden egyes alkalommal, amikor te belépsz ebbe a programba, jelezni fogja, hány nap múlva várhatod a "mikulást", és mikor lesz a termékeny időszakod. A képen láthatod, különböző fülecskéken lehet ugrálni, és válogatni, hova szeretnél belépni. 
A naptár szó alatt, természetesen egy naptár található, amiben rózsaszínűre festve vannak azok a napok, termékeny időszakod pedig rózsaszín pöttyökkel vannak jelezve, és mellé is írták, mekkora a teherbe esés esélye.
Vannak azok a napok amikor nyűgösebbek vagyunk, könnyebben fáradunk el, ilyenkor bármilyen tünetet észlelsz magadon, csak rákattintasz a megjegyzés írásához, és különböző pontokon belül tudsz válogatni, tapasztalataid szerint. Súlyodat, hőmérsékletedet, milyen görcseid vannak, ha van folyásod, akkor az milyen erősségű, hangulatot, izomfájdalmat, mellfeszülést, pattanásokat, pecsételő vérzéseket, PMS stb. tudod betáplálni az applikációba. 
Vége a falinaptáron való vezetésnek, hogy a vasárnapi ebédeken még a nagypapa is lássa, mikor jön meg a menzeszed. Még aggódni sem kell, hogy elfelejted,és váratlan meglepetés ér téged a mosdóban, hiszen, értesít egy olyan üzenettel, hogy két napon belül vérzésre kell számítani. 
Ha babát terveztek, abban is nagy segítségedre lehet, ez az app, hiszen a termékeny időszakodat egy helyes kis ponttal jelzi, és mellé is írja, hogy egyértelművé váljon számodra. A beállítás menüpontban a terhesmód bekapcsolásával gratulál nekünk, és visszaszámlálhatjuk, hány nap van a baba születéséig. Ha még nincsenek ilyen terveid, és fogamzásgátló tablettát szedsz, azt sem fogod elfelejteni bevenni, ébresztőóra szerűen csipog a telefonod, amikor be kell venned.
Ha készüléket váltanál, Google fiókodban tudsz biztonsági mentéseket végezni, így maris elő keresheted, amikor letöltöd újra ezt a programot. Több felhasználót is betudsz állítani, így akár ketten is vezethetitek ciklusotokat, melyeket jelszóval védhettek.
Akár nőgyógyászodnak is elküldheted, azt amit te eddig vezettél, hogy amikor te elmész egy kivizsgálásra, ő láthassa, mikor volt az utolsó menstruációd, milyen tüneteid voltak közben, vagy akár utána.
A program teljesen ingyenes, így hát ki ne szeretne egy személyes titkárnőt magának, aki még titokban is tartja, akár még az együtt létek időpontjait is? :)
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://okostippek.blog.hu/api/trackback/id/tr477378642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Okosságok, tippek, tesztek, trükkök, bemutatások, hírek...
süti beállítások módosítása